Търсене на имоти

Класация на най-добрите инвестиции в ски курорти в САЩ

Класация на най-добрите инвестиции в ски курорти в САЩМного хора харесват идеята за притежаване на уютна планинска хижа в близост до ски курорт. Но това не винаги е практично. Позицията е на експерти по имоти в САЩ, които правят класация за най-добрите инвестиции в недвижимост, съобщава OPP connect. Мнението на специалистите е, че цените на планинските имоти често са по-високи от аналогични. Освен това издръжката им е по-скъпа.

 

Все пак покупката на втори дом в близост до ски курорт може да се окаже и добра инвестиция. Стига да се спазват някои съвети. Експертите сравняват различните зимни курорти и близките до тях градове по няколко показатели. Сред тях са отдалечеността от летище, ниво на безработица, средна продажна цена на жилищен имот, брутна доходност от наем.

 

Разглеждайки тези показатели на първо място в класацията излиза Уайтфиш в щата Монтана. Малкото градче с едва 5000 души население е с най-ниска цена за отдаване под наем и най-голям процент незаети работни места. Средната стойност на имотите е 250 хил. щатски долара. Второ място държи Вейл Колорадо. Жилищата там са на цени 626 хил. долара. На трето място е Тръки, Калифорния. В Топ 10 са още Ейвън в щата Колорадо, Джексън в Уайоминг, Боузман в района на ски зоната на Монтана, Бенд близо до Орегон, Мамът Лейкс в Калифорния, Парк сити в Юта и Телърайд в Колорадо.


Domaza - Недвижими имотиПо-стари новини