Търсене на имоти

Най-добрите „умни“ заключалки за входни врати

Продуктите за интелигентна сигурност или т.нар. smart системи, стават все по-популярни през последните години. Сред тях са интелигентните брави, които ви позволяват да заключвате и отключвате вратите си дистанционно или да влезете в дома си чрез своя смартфон когато сте забравили ключовете си. За да ви помогнем да преодолеете многото налични възможности, обобщаваме някои от най-добрите налични смарт ключалки, които ще направят жилището ви по-безопасно от всякога.

Schlage SenseАко търсите надеждна, лесна за използване и добре проектирана интелигентна брава, Schlage Sense е чудесна опция. Заключващото устройство е проектирано голямо и просто, използващо традиционна клавиатура. С тази заключена инсталация можете да отключите вратата си с персонализиран код, традиционен физически ключ или със смартфона си чрез вашата смарт домашна мрежа. Бравата е съвместима с Amazon Alexa, Apple HomeKit и Google Assistant. Свързва се чрез Bluetooth или можете да управлявате ключалката дистанционно с Wi-Fi адаптер на Schlage Sense. Цената на тази брава е около 190 долара.

Yale Deadbolt LockСистемата на Nest от интелигентни решения за дома, която включва тази интелигентна брава от Йейл, е лесен начин да получите набор от продукти, работещи заедно в едно и също приложение. Бравата е красиво проектирана и може да се контролира чрез клавиатурата или приложението Nest. Тя е съвместима също с Google Assistant, но не с Amazon Alexa или Apple HomeKit, а за отдалечена работа е необходим отделен Wi-Fi адаптер. Заключването на Yale Deadbolt се предлага на пазара за 280 долара.

August Smart Lock ProПовечето от днешните нови интелигентни брави заменят целия патрон на вратата, но August Smart Lock Pro е по-малко натрапчива. Тя се монтира върху настоящия ви патрон, което означава, че можете да продължите да използвате съществуващите си ключове. Бравата също е красиво проектирана от матиран метал и работи с трите основни интелигентни системи - Google, Apple и Amazon, а цената й е 230 долара.

Kwikset KevoМожете не само да използвате приложението си за смартфон или традиционен ключ, за да отворите Kwikset Kevo - можете просто да го докоснете, за да отключите. Номерът се крие във връзката, която заключването установява с телефона в джоба ви. Kevo е Amazon Alexa и е съвместима с Kevo Plus Hub. Обикновено цената й е 230 долара.

Yale Assure SLТази опция за интелигентно заключване от Yale се отличава със същия красив дизайн като братовчед си, заключването Deadbolt, плюс още повече функции. Тя е съвместима със Samsung SmartThings, Wink и Amazon Alexa, чрез системата Z-Wave. Може да се заключва автоматично, да се управлява от вашия смартфон и е лесна за инсталиране. Редовната й цена е около 220 долара.

Domaza - Недвижими имотиПо-стари новини