Търсене на имоти

НДК ще е домакин на 49-то издание на „Стройко 2000“ от 18 до 22 октомври 2017 г.

От 18 до 22 октомври 2017 г. Националният дворец на културата (НДК) в София ще е домакин на 49-то есенно издание на „Стройко 2000“ – най-голямото, провеждащо се в България от 1993 година, специализирано търговско изложение за архитектура, строителство и обзавеждане, научаваме от официалния сайт на изложението. С провежданите в продължение на 24 години пролетни и есенни издания, посещавани средно от по 10 000 посетители дневно, изложението „Стройко“, което е насочено към потенциални бизнес партньори, инвеститори, специалисти и крайни потребители, се е превърнало в значим фактор на строителния пазар в България, а девизът му „За една по–хубава България” е актуален винаги.


В изложението участват български и чужди фирми, които ежегодно представят най–новите и атрактивни строителни продукти и услуги, български и вносни стоки, обхващащи целия спектър в строителния бранш – от проучване, проектиране  и инвестиране, през грубия строеж, довършителните дейности и обзавеждането, до най-дребни детайли от интериора, екстериора и ландшафта. Все по-важен акцент в новите продукти и технологии са екологичните и енергоспестяващи технологии и решения за строителството.
 
В тазгодишното есенно издание на „Стройко 2000“ своите най–нови и атрактивни продукти и услуги в повече от 40 браншови профила ще представят над 250 български и чуждестранни фирми, а посетителите ще могат да разгледат внушителна експозиция на мебели, аксесоари, дограми, окачени фасади, врати, отоплителни, вентилационни, климатични системи и много други. Това, което прави „Стройко 2000“ още по-атрактивно за посетителите, са предлаганите от участниците в изложението  изгодни отстъпки.

Domaza - Недвижими имоти



По-стари новини