Търсене на имоти

IKEA пусна колекция от мебели Lurvig за домашни любимци

Шведската компания IKEA — една от най-големите международни вериги за продажба на мебели, посуда, текстил и предмети за интериора — обърна внимание на нуждите на домашните животни.


«Косматата» колекция от мебели (така в превод от шведски звучи оригиналното й име Lurvig) предизвика истински фурор както сред постоянните клиенти на IKEA, така и сред случайните потребители в социалните мрежи, които вече изказаха готовност да похарчат последните си пари за марков скандинавски интериор за любимите си домашни животни, предава Mashable.
 
От IKEA вече представиха колекцията мебели за домашни любимци Lurvig, а стоките засега са достъпни само за клиенти от Япония, Канада, САЩ, Португалия и Франция. Очаква се, че «косматата» колекция ще бъде представена и в други страни. В прес-съобщението на компанията се казва, че клиентите от тези страни вече могат да купят килимчета, фотьойли, «къщички с крачета», шкафчета и купички за домашните си любимци.
 
Според онлайн каталога на IKEA, легло за домашни любимци ще струва на купувачите $24,99, а «къщичка с крачета» за котки - $49,99. Специалните подложки за краката на масите и столовете, върху които котките така обичат да си точат ноктите, ще струват на грижовните стопани $5,99 за брой.

 


Създателите на колекцията са подготвили отделна гама стоки както за котките, така и за кучетата: общо на купувачите са достъпни близо 75 наименования.
 


Припомняме, по-рано Domaza съобщи как да направите friendly интериор в къща или апартамент, където живеят домашни любимци.

Domaza - Недвижими имотиПо-стари новини